Om os

Velkommen hos RECCON.

Mit navn er Jesper Rydgaard og jeg er direktør for RECCON.

Vi startede som en Executive Search virksomhed – som har udviklet sig til at være specialist i at finde bestyrelsesmedlemmer, direktører, chefer og specialister til permanente og midlertidige opgaver.

I dag er vi også HR afdeling for et antal virksomheder.

Uanset om du er virksomhed eller kandidat, håber vi du har lyst til at kontakte os, så vi kan få en dialog om dine behov.

Ledelse:

Jesper Rydgaard, Direktør

Jeg har arbejdet med rekruttering, interim management og øvrige HR discipliner siden 1987.

Med en teoretisk baggrund som linieofficer og en MBA fra England, har jeg i knap halvdelen af perioden jeg været ansat som HR chef eller HR direktør. Bl.a. i Ruko, AstraZeneca og Arla Foods, hvor opgaverne naturligt nok har udfoldet sig inden for et veldefineret område. Til gengæld har opgaverne ofte haft stor dybde.

I de seneste 22 år har jeg siddet på den anden side af skrivebordet som ”leverandøren”. Opgaverne her er langt mere varierede, og tilknytningen til den enkelte kunde og virksomhed er selvsagt af kortere varighed.

Det har dog ingen betydning for engagementet. Snarere tværtimod: Med indsigt, erfaring og fokus på forretningsdelen kan du regne med, at RECCONs indsats er drevet af professionalisme og en ivrighed efter at løse virksomhedens problem eller opgave – hurtigt og holdbart.

Vi håber at høre fra dig.

Venlig hilsen

Jesper Rydgaard

+45 2678 7757

jr@reccon.dk