Om os

Velkommen hos RECCON.

Mit navn er Jesper Rydgaard og jeg er direktør for RECCON.

Vi startede som en Executive Search virksomhed – som har udviklet sig til at være specialist i at finde bestyrelsesmedlemmer, direktører, chefer og specialister til permanente og midlertidige opgaver.

I dag er vi også HR afdeling for et antal virksomheder.

Uanset om du er virksomhed eller kandidat, håber vi du har lyst til at kontakte os, så vi kan få en dialog om dine behov.

Ledelse:

Jesper Rydgaard, Direktør

Jeg har arbejdet med rekruttering, interim management og øvrige HR discipliner siden 1987.

Med en teoretisk baggrund som linieofficer og en MBA fra England, har jeg i knap halvdelen af perioden jeg været ansat som HR chef eller HR direktør. Bl.a. i Ruko, Astra Zenica og Arla Foods, hvor opgaverne naturligt nok har udfoldet sig inden for et veldefineret område. Til gengæld har opgaverne ofte haft stor dybde.

I de seneste 22 år har jeg siddet på den anden side af skrivebordet som ”leverandøren”. Opgaverne her er langt mere varierede, og tilknytningen til den enkelte kunde og virksomhed er selvsagt af kortere varighed.

Det har dog ingen betydning for engagementet. Snarere tværtimod: Med indsigt, erfaring og fokus på forretningsdelen kan du regne med, at RECCONs indsats er drevet af professionalisme og en ivrighed efter at løse virksomhedens problem eller opgave – hurtigt og holdbart.

 

Carsten Johan Plesner, Partner

I mere end 25 år har han hjulpet med, at finde og matche de rigtige kandidater til jobbet / virksomheden.

Carsten brænder for at udvikle en bedre arbejdsplads for de mange ledere og medarbejdere, der gerne vil have det bedste ud af deres samlede arbejdspotentiale – og besidder en markant sans for mennesker der sikrer, at det bedste potentiale hos den nye medarbejder frigøres. Han kender vigtigheden af, at de rigtige nøglemedarbejdere ansættes, fastholdes og performer optimalt, så effektivitet og produktivitet bevares igennem forandringer.

Carstens viden bygger på sin egen praktiske erfaring fra henholdsvis ledende stillinger og som ekstern konsulent i større internationale virksomheder i Danmark og udlandet. Med baggrund i en uddannelse som Data- og Svagstrømsingeniør, har Carsten gennem årene haft lederstillinger, rådgivet og støttet mange virksomheder gennem forandringer. Hvor han har opbygget en universel viden om operativ udvikling af virksomheder, som eksempelvis: IBM, SIX, Medtronic, SPX, Micon, Vestas, Terma, Bombardier, XO Care, AS3 og Bestseller.

Carsten er specialist indenfor: Executive Search – Fastholdelse af nøglemedarbejdere – Outplacement og karriererådgivning – Stresshåndtering – Forandringsledelse.

    

Vi håber at høre fra dig.

Venlig hilsen

Jesper Rydgaard

RECCON • Bjergvej 4 • 8300 Odder • +45 86 56 09 96 • info@reccon.dk • www.reccon.dk