Outplacement

Som leder, kan du være med til, at hjælpe en medarbejder godt på vej til det nye job.

Et Outplacement – Genplaceringsforløb, hvad enten det foregår som individuel rådgivning eller som et holdforløb, så øges medarbejderens muligheder væsentligt for, at komme godt videre efter en afskedigelse.

Hvad indeholder et genplaceringsforløb?

Et forløb hos RECCON er en struktureret proces, hvor alle aspekter og værktøjer, tilpasses helt efter den enkeltes situation og behov.

I processen får den enkelte medarbejder afdækket sine stærke og mindre stærke sider, og vi sætter fokus på både faglige og personlige kompetencer, så en målrettet jobsøgning kan igangsættes hurtigst muligt.

Endvidere afholder RECCON jobsøgningskurser, i form af holdforløb, for mindre teams/ grupper af opsagte medarbejdere.

Genplaceringsforløb for grupper kan indeholde:

  • Afkodning af følelsesmæssige reaktioner
  • Faglige- og personlige kompetencer
  • Identificering af værdier og jobmål
  • Individuel strategi / planlægning
  • Aktivering af netværk
  • Ansøgninger og CV
  • Jobsamtaler

Virksomheder, institutioner og private

RECCON rådgiver alle typer medarbejdere og ledere, der skal videre i karrieren. Enten fordi man er opsagt og skal finde et nyt job, eller har behov for karriererådgivning, mens man er i job.

Afhængigt af, hvad der ønskes i den pågældende situation, tilbyder RECCON både standardforløb og individuelle løsninger, herunder en jobgarantiordning og Executive Outplacement.

Højt kvalificerede specialister

RECCONs rådgivere medbringer en væsentlig erhvervserfaring, samt et værdisæt, der sikrer høj faglighed og kvalitet. Dette forenes med stor respekt i tilgangen til hver opgave, hver kandidat og hver virksomhed.

I RECCON er vi gode til at hjælpe kandidater til nyt job, fordi vi arbejder med rekruttering, og fordi vi med succes har hjulpet rigtig mange med råd og vejledning om, hvordan man finder et nyt job.

RECCONs succesrate (90%) bygger på rådgiverens unikke engagement i form af nærvær og indlevelse, samt en balanceret arbejdsform bestående af rådgivning, sparring og coaching.

 

Pris og varighed: Kontakt os gerne for uddybende materiale, og/eller et uforpligtende møde og tilbud.