Aktuelle opgaver

Vi har specialiseret os i at finde direktører, chefer og specialister til den private og offentlige sektor – både til permanente stillinger og til Interim opgaver (midlertidig stillinger/opgaver).

En stor del af vore opgaver er Executive Search opgaver. Det vil sige, opgaver som ikke bliver annonceret.

Du er velkommen til at sende dine karriereønsker samt dit C.V. til os som vedhæftet fil til info@reccon.dk

Har du behov for træning og rådgivning i jobsøgning eller karriereafklaring, tilbyder vi individuelle forløb. Se venligst siden om genplacering (Outplacement)

Dine personlige oplysninger vil naturligvis blive behandlet strengt fortroligt og opbevaret sikkert – oplysningerne vil således ikke blive videregivet uden din forudgående accept.

Vi følger de til enhver tid gældende regler som Datatilsynet udstikker og vi har Datatilsynets godkendelse til behandling af personoplysninger med henbilk på erhvervsmæssig bistand ved stillings besættelse.

 

 

2 Sales Managers – Aqua Feed – Procesudstyr – USA / Kolding. 

Wenger Manufacturing Inc. tilbyder dig en udfordrende karrieremulighed i en global organisation.

Til den amerikanske koncern’s Aqua Feed Division, der udvikler og sælger procesudstyr til produktionsvirksomheder inden for Aqua Feed / aquaculture, søger vi 2 dygtige Sales Managers med viden om Aqua Feed, Aquaculture og/eller Extrusion industrien.

Sales Manager, Europe – er det dig?

 

Jobbeskrivelse: Sales Manager, Europe

ER BESAT

Sales Manager, Global (RAS) – er det dig?
Recirculation Aquaculture Systems, er et hurtigt voksende og spændende kundesegment / teknologimarked.
Wenger Manufacturing Inc. er en global, 4. generations familieejet amerikansk virksomhed, der forpligter sig til banebrydende innovation, på markedet for ekstruderingsprocesser. Wenger har ry for at skabe og fastholde varige partnerskaber med kunder i hele verden.

Wenger’s patenterede teknologier og udstyr er uovertruffen i kvalitet, hvilket giver kunderne en markant fordel, i et krævende marked.

Der er tale om en sund virksomhed, hvor det tætte og pasionerede salgssamarbejde med Wenger’s øvrige salgs- og procesteam i USA, sikrer virksomhedens globale vækst, år efter år.

I Danmark ejer Wenger koncernen virksomheden Source Technology A/S i Kolding, hvor der stilles kontorfaciliteter til rådighed, for begge Sales Manager’s, der overordnet har reference til det globale hovedkvarter i USA.

 

Yderligere oplysninger kan få ved henvendelse til RECCON på tlf. 2678 7757 eller på mail info@reccon.dk som også er den adresse du kan sende dit CV til.

RECCON • Bjergvej 4 • 8300 Odder • +45 86 56 09 96 • info@reccon.dk • www.reccon.dk